Hayat Devam Ediyor 36. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Hayat Devam Ediyor 36. Bölümüyle 4 Kasım Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Hayat Devam Ediyor 36. Bölüm fragmanı ve özeti...

Hayat Devam Ediyor 36. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Hayat Devam Ediyor 36. Bölüm özeti:

Sıraç hapishanede bıçaklanmıştır. Durumu ağırdır. Cezaevinden alınıp hastaneye götürülür ve acil ameliyata alınır. Acaba Sıraç hayati tehlikeyi atlatabilecek midir?

Sıraç’ın durumunu haber alan Bakırcı ailesi yıkılır. Hayat ortadan kaybolmuştur. İsmail ve Cennet kızları için endişelidir. Zeliha kendisini hapisten kurtaracak gelişmeleri beklemektedir. Berat onu hiçbir durumda yalnız bırakmaz.

Şirin şöhret olma sevdasından vazgeçmiş değildir. Malik onun  çevirdiği dolapları ailesiyle paylaşmak için zaman kolluyordur. Ancak Şirin’in bu konuda bir planı vardır. Levent, Şirin ile tanışmak üzeredir. Pelin, Sıraç’ın başına gelenleri öğrenir. Acaba onu görmeye gidecek midir?

Sıraç hayati tehlikeyi atlatamamıştır. Aile endişeli bir bekleyiş içerisindedir. Bu sırada ailenin diğer kayıp oğlu Bekir konusunda esrarengiz bir  gelişme yaşanır.