MHP'li Belediye Başkanı Kaygı: Kendini Kurumun Üzerinde Görenleri Kınıyoruz

Ordu'nun İkizce Belediye Başkanı Birol Kaygı, AK Parti İlçe Teşkilatı'nın ilçede yapılan hizmetleri sahiplendiğini savunarak “Kendini kurumun üzerinde görenleri millet olarak kınıyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden olan Belediye Başkanı Kaygı, basın mensupları ile Laleli Cafe’de bir araya geldi. Programa İl Genel Meclis Üyesi Ali Durmaz, MHP İlçe Başkanı Osman Arslan, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Kaygı, şimdiye kadar yapılan belediye hizmetlerini bir kere görsel ve yazılı basın ile paylaşıp da enaniyete girme gereği duymadıklarını söyledi.

Kaygı, “Biz siyaset değil, laf değil hizmet yapmanın peşindeyiz. Ama şunu da gördük ki yapılan hizmetleri basın ile paylaşmayınca, bizim yaptığımız hizmetleri sahiplenenler oluyormuş. Tek kelime üzüldük.” şeklinde konuştu.

Başkan şöyle devam etti. “12 Kasım Pazar günü “İkizce’deki yatırımlar AK Parti Hükümetine aittir.” Yazılı haberi büyük bir hayretle ve üzüntü ile okudum. Yerel ve Görsel basında çıkan haberlerin kimin tarafından yapıldığını ve kimlerin yaptığını öğrenmek istediğimizde, karşıma muhatap bulamadım. Zira AKP İlçe Başkanlığı'nda yöneticiler de topu bir birlerine atarak, kendilerinin yazmadıklarını beyan ettiler."İkizce Belediye Başkanı Kaygı, yine vatandaş ile el ele vererek şehir merkezindeki bütün evleri aynı renk boyatma projesi hazırladıklarını kaydetti.

İl Genel Meclis Üyesi Ali Durmaz ise “İkizce’ye bu yatırımları yaparak göç veren değil göç alan ilçe olacağız." dedi.

Başkan, basın mensupları ile İkizce’deki 700 yıllık tarihi camiyi, yüksekokulu, şehir merkezinden geçen ırmağı, spor tesislerini gezdi. Bu esnada 'beni niye çekmiyorsunuz' diyen bir kadının elini öpen Başkan Kaygı, "3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Belediye başkanlığına çıkmam için ilk teklif getiren, 'belediye başkanlığına çık sen kazanırsın' diyen bu milletin 3dönemdir bu hizmete bizi layık görmemize vesile olan ablamızdır." diyerek onunla da fotoğraf çektirdi .