Ggc ve Kayapınar Belediyesi’nin Düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Belediyesi ile Güney Doğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası başladı.

Ggc ve Kayapınar Belediyesi’nin Düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı
Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile GGC tarafından organize edilen geleneksel kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının altıncısı başladı.

Turnuvanın açılışına Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Yetkin, meclis üyeleri, GGC Başkanı Veysi İpek, Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İsmail Kardaş ile turnuvaya katılım gösteren kurum temsilcileri katıldı.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İsmail Kardaş, “Kurumlar arası dayanışmayı geliştirmek amacıyla altı yıldır yaptığımız bu turnuvanın başlama tarihi 9 Kasım olarak belirlemiştik. Ancak cezaevlerindeki açlık grevleri nedeniyle erteleme kararı aldık. Grevin ölüm olmadan olumlu sonuçlanması ardından turnuvayı başlatma kararı aldık. Bu etkinlikteki amacımız kurumlar arası diyalogları artırmaktır. Bu anlamda kazanan önemli olmadığı, kazananın dostluk olacağı en büyük kazanç olacaktır” dedi.

Daha sonra söz alan GGC Başkanı Veysi İpek ise, “Mesleğimizin gereği iletişim olması nedeniyle belediyemizle birlikte yaptığımız bu etkinlik bu anlamda önemlidir. Bu kente ki kurumlar ve dinamikleriyle bu etkinlikle daha çok iletişim içine girmek ve diyalogu artırmak adına bir etkinlik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sur Belediyesi takımları arasındaki açılış maçıyla turnuva başladı.

28 takımın katılacağı turnuva bir hafta sürecek .
Kaynak: İHA