'AK Parti Doğanyol İlçe Danışma Toplantısı' Yapıldı

AK Parti Doğanyol İlçe Danışma Toplantısına; AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, İlçe Başkanı Ahmet Bay ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

'AK Parti Doğanyol İlçe Danışma Toplantısı' Yapıldı
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya’nın yıllardır özlemle beklediği 'büyükşehir' statüsüne AK Parti hükümetiyle kavuştuğunu belirterek, Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşması adına çok büyük gayret gösterildiğini, özellikle yasanın gündeme gelmesiyle birlikte AK Parti'li milletvekillerinin bu yasanın geçmesiyle ilgili yoğun bir çaba içerisine girdiklerini kaydetti.

Tüfenkçi, şu ifadelere yer verdi: "Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasında başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere buradan teşekkür ediyorum. Bu karar; Malatya'nın gelişmesi, daha sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi, ekonomik olarak daha çok güçlenmesi adına bir dönüm noktasıdır. Kanunla birlikte tüm bölge, yatırımlardan payını almış olacak. Güçlü yerel yönetimlerle, şu ana kadar el atılamayan birçok sıkıntıya el atılmış olacak. Alt yapı meselelerinin, her alanda ekonominin ve istihdamın geliştirilmesi konularında eksiklikler hızla tamamlanmış olacak." Tüfenkçi, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerin görmezden gelinemeyeceğini dile getirerek, Türkiye'nin 10 yılda 27'nci en büyük ekonomiden 16'ncı en büyük ekonomi olmayı başardığını hatırlattı. Tüfenkçi, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu başarılı icraatların halka iyi anlatılması yönünde, teşkilat olarak gayretlerini daha da artıracaklarını söyledi.

Her şeyden önce 'kriz' kelimesinin insanların lügatinden çıktığını belirten Tüfenkçi, daha sonra İlçe Başkanı ile bir süre sohbet ederek, çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldı .
Kaynak: İHA