Akut Başkanı Mahruki Esogü'de 'başarı ve Sırları' Konferansı Verdi

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki, Jet Genç Kampüs etkinlikleri kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Başarı ve Sırları" konulu konferans verdi.

Akut Başkanı Mahruki Esogü'de 'başarı ve Sırları' Konferansı Verdi
Etkilikte konuşan Mahruki Kendi Everest'inize Tırmanın adlı kitabına dikkat çekerek, "Herkes Everest’e tırmanamaz ancak herkesin tırmanabileceği bir everest vardır. İnsanlar sabır ve azimli oldukları sürece hiç bir şeyi kaybetmezler aksine çok şey kazanırlar. Kitabımda da bahsettiğim gibi 64 adımda oluşan başarı ve mutluluk grafiğini herkesin inceleyip görmesi gereklidir" dedi.

Türkiye’nin genç nüfusu hakkında da konuşan Mahruki, “Türkiye genç nüfusa sahiptir ancak hiçbir alanda bunu kullanmamaktadır. Bunun sebebi imkan yetersizliği değil, azim ve sabır isteksizliğidir” diye konuştu.

ESOGÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Aktif Üniversiteliler Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Ali Nasuh Mahruki'nin yanı sıra insan kaynakları uzmanı Özlem Yurdanur Özgenç, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA