Utso Başkanı Kuvvet'ten Adaylık Açıklaması

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, yapılacak genel kurulda yeniden başkan adayı olacağını açıkladı.

Kuvvet, yaptığı yazılı açıklamada, 2 yıldır yürüttüğü UTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmek istediğini bildirdi.

Genel Kurul'da yeniden başkan adayı olacağını ifade eden Kuvvet, genç ve dinamik bir yönetim oluşturmayı hedeflediğini belirterek, şunları kaydetti:

''Başarılı bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Yıllardır arkadaşlarımızın emek vererek başlattığı birçok işi 2 yıla sığdırarak tamamlıyoruz. İsmet Paşa Caddesi'ndeki yıktığımız binayı iş merkezi haline getiriyoruz. Ankara asfaltındaki binamızı bitirerek hizmet binası olarak kullanacağız. Uşak sanayi ve ticaret erbabına kalıcı şeyler bırakmak istiyoruz. Üyelerimiz takdir ederlerse tekrar 4 yıl için yönetim kurulu başkanlığına adayım. Proje ve hedeflerimiz bundan sonra yalnızca sanayicinin, tekstilcilerin değil, tüm esnafın temsil edildiği kurum olmaktır.

Uşak'ın tanıtım ve temsili her zaman ön planda olacaktır. Ticaret ve Sanayi Odası'nda yeni dönemde genç yeni bir ekiple göreve gelmeyi hedefliyoruz. İlimizde birlik ve beraberliği sağlamak için her kesimi içine alan bir meclis oluşturmayı düşünüyoruz. Meclis başkanı adayımız, bir dönem önce meclis başkan vekilliği yapmış olan Ömer Gül arkadaşımızdır. Görevi devralma döneminden sonraki süreçte Uşak halkı ve esnafının bana verdiği desteğe teşekkür ediyorum.''

Muhabir: Soner Kılınç / Senem Yazıcı

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA