İzmir'de Cinayet: 2 Ölü

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kişi, arasında husumet bulunan kişi ile olayla ilgisi olmayan bir taksi şoförünü tabancayla vurarak öldürdü.

İzmir'de Cinayet: 2 Ölü
Olay, Altındağ semti Kemalpaşa Caddesi'ndeki bir çorbacıda sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Ömer Anşın (31), gece saat 05.30 sıralarında çorbacı salonuna gelerek garsonlara cep telefonunu şarj etmek istediğini söyledi.

Cep telefonunu şarja taktıktan sonra daha önceden tartıştığı Ö.P.'yi aradığı öne sürülen Anşın, tartıştığı kişiye 'erkeksen buraya gel' diyerek telefonu kapattı. Ö.P., Anşın telefonunu kapattıktan bir süre sonra çorbacıya geldi, içeri girerek belindeki silahı çıkarttı. Tartıştığı kişinin silahlı olduğunu fark ederek saklanacak yer arayan Ömer Anşın, işyerine müşteri olarak gelip çorbasını içen taksici Mustafa Sunar'ın (38) arkasına saklandı. Zanlı Ö.P.'nin silahından çıkan ilk kurşun Mustafa Sunar'ın yüzüne isabet etti. Ateş etmeye devam eden Ö.P., daha sonra olay yerinden beyaz renkli bir otomobille kaçtı. Ömer Anşın olay yerinde, bir çocuğu olduğu ve taksi şoförlüğü yaptığı öğrenilen Mustafa Sunar ise kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay yerinde sinir krizi geçiren Anşın'ın yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Ömer Anşın'ın ismi açıklanmayan bir kadın ile gönül ilişkisi bulunduğu, zanlı Ö.P.'nin ise o kadının eski erkek arkadaşı olduğu iddia edildi.

Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı .