Emir'in Yolu 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların fenomen dizisi Emir'in Yolu 5. Bölümüyle 23 Kasım Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Emir'in Yolu 5. Bölüm fragmanı ve özeti...

Emir'in Yolu 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Emir ' in Yolu 5 . Bölüm özeti :

EMİR DUYGULARIYLA SAVAŞIYOR , İŞLER KARIŞIYOR

Emir ve Güneş arasında yaşananlara şahit olan Engin , Güneş ' e şantaj yapmaya başlar . Gördüklerini kendine saklaması için tek bir şartı vardır . Güneş , başta Engin ' e dirense de Yavuz ' un olanları öğrenmesinden korkarak Engin ' in tehditlerine boyun eğer ve onunla görüşmeyi kabul eder .

Emir ise , Güneş ' in yanında hissettiği anlam veremediği duyguları vargücüyle bastırmaya çalışır . Emir ' i baskı altına alan duygular , onu Güneş ' e karşı daha da hoyratlaştırır . Güneş ' in Engin ' le olan mecburi ilişkisi ise Emir için Güneş ' le ilgili yanılmadığının ispatı olur . Öte yandan , Emir ' in kardeşini tanıdığını anlayan Yavuz çılgına döner .

Emir ve Güneş ' in nasıl tanıştıklarını öğrenmeye çalışırken yaptığı araştırma ona Hande ' yi işaret eder . Bundan sonra Güneş ' in iş hayatı ve Hande de Yavuz ' un hedefindedir . Hande ise Güneş ve Engin arasındaki ani ilişkiyi sorgulamaya başlar . Yaşanan sürpriz bir gelişme ise Emir ' e kimsenin beklemediği tehlikeli bir adım attırır . . .