Etimesgut Belediyesi'nden Bülent Ecevit Adına Park

Ankara'nın Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen ve Etimesgut Belediye Meclisi’nce eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in adı verilen park törenle hizmete girecek.

Etimesgut Belediyesi'nden Bülent Ecevit Adına Park
Eryaman Tunahan Mahallesi’ndeki parkın açılış kurdelesini Masum Türker ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel birlikte kesecek. Bölgenin yeni dinlenme ve spor alanı olan park, 12 bin metrekare alan üzerine inşa edildi. Sentetik çimle kaplı halı sahası bulunan parkta akrilik kaplamalı basketbol sahası da yer alıyor. Çeşitli kondisyon aletlerinden oluşan fitness seti ile 500 metrelik koşu yolu bulunan parkta 7 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaptıkları parklara ülkeye hizmet etmiş devlet adamı, şair, edebiyatçı, ozan ve düşünürlerin isimlerini vererek onların hatıralarını yaşattıklarını belirtti.

Demirel, “Daha önce merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in, Necmettin Erbakan’ın ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun isimlerini parklarımıza verdik ve hatıralarını şehrimizde yaşatıyoruz. Eski başbakanlarımızdan merhum Bülent Ecevit’in ismini de Eryaman bölgemizde yaptığımız güzel bir parka verdik. Bülent Ecevit ismini ve hatırasını bu parkımızda yaşatmak istiyoruz.” dedi.