Anagold Madencilik Basın Mensupları İle Buluştu

Anagold Madencilik Yöneticileri Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Anagold Madencilik Basın Mensupları İle Buluştu
Dün akşam gerçekleşen organizasyona Anagold Madencilik Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yetkiner, Halkla İlişkiler Müdürü Hacı Karakuş’un yanı sıra Dış İlişkiler Şefi Duygu Ağaoğlu’nun yanı sıra Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

Sohbet havasında geçen programda Anagold Madencilik Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yetkiner, İliç’teki altın madeninde yürütülen çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi. Erzincan’da görev yapan basın mensupları ile bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirten Yetkiner, madende yürütülen çalışmaları zaman zaman kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Anagold Madencilik Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yetkiner, açıklamasında ayrıca İliç ve çevresinde yürütülen çalışmalarda, Anagold Madencilik olarak ilçe ekonomisine büyük destek sağladıklarını da hatırlatarak; “ Bölgede çalışanlarımızın büyük bölümünü ilçe halkı oluşturuyor. Bunun yanı sıra ilçede eğitime destek amacıyla birçok okulun tadilatı ve yenilenme işini de üstlendi. Bölgede kendi işimizin dışında sosyal ve ekonomik olarak da desteklerimiz sürüyor. Bunun yanı sıra İliç ve Kemaliye ilçelerinde de maden arama çalışmalarımız devam ediyor” dedi
Kaynak: İHA