Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asfaltın kalitesini artırmak için saatte 240 ton asfalt üretebilen bölgenin en çağdaş ve modern asfalt plentini Yeşilbük köyünde 20 dönüm arazi üzerine kurarak hizmete sunduklarını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri gündem beri belediyenin araç ve makine parkını yenilemek için adeta seferberlik başlattıklarını belirtti.

Trabzon'un altyapısını yenilemek ve geliştirmek için öncelikle iyi bir araç ve makine parkına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

''Öncelikle belediyemize 21 milyon liralık 120 yeni iş makinesi ve araç kazandırdık. Bunun yanında asfaltın kalitesini artırmak için saatte 240 ton asfalt üretebilen bölgenin en çağdaş ve modern asfalt plentini Yeşilbük köyünde 20 dönüm arazi üzerine kurarak hizmete sunduk. Kutlugün köyünde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış beton santralini de yenilemek için asfalt plentinin yanına yeni bir santral kurarak hizmete soktuk. Büyükşehir ile birlikte daha geniş hizmetler verebilmek için böyle çağdaş ve modern tesislere ihtiyacımız vardı. Trabzon'a hayırlı olsun.''

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
Kaynak: AA