Esrar Satıcılarına Baskın

Karaman’da üniversite öğrencilerine esrar sattıkları ileri sürülen 3 kişi, Karaman ve Konya’daki evlerine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Esrar Satıcılarına Baskın
Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, S.G ile T.K.'nin il dışında temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Karaman’a getirerek burada üniversite öğrencilerine sattıkları yönünde bilgi alması üzerine çalışma başlattı. Ekipler çalışmaların tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı. Sabah erken saatlerde Çevik Kuvvet polislerinin de desteği ile şebeke üyesi S.G. ve T.K.’nin Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesindeki evleri ile Konya’da ikamet eden A.Y.’nin evine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Narkotik köpeği desteğinde yapılan operasyonda, S.G.’nin evinde 486 gram esrar, otomobilinde ise 6 gram esrar ele geçirildi. Ekipler ayrıca S.G.’nin evinde 1 ruhsatsız tabanca, 1 otomatik tüfek ile birlikte bu silahlara ait çok sayıda mermi buldu. Gözaltına alınan şahıslar Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi .
Kaynak: İHA