Hayat Devam Ediyor 38. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Hayat Devam Ediyor 38. Bölümüyle 18 Kasım Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Hayat Devam Ediyor 38. Bölüm fragmanı ve özeti...

Hayat Devam Ediyor 38. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Hayat Devam Ediyor 38. Bölüm özeti:

Cennet, Hayat’ı, Kerem’in mezarında bulup getirmiştir. Geçirdiği kaza sonrasında kimi şeyleri hatırlamakta güçlük çeken Bekir, polisler tarafından teslim edildiği ailesini yeniden tanımaya çalışmaktadır.

Bakırcı ailesi kayıp iki evladına kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Malik’in korkusu Bekir’in olan biteni hatırlamasıdır. Bekir’i denizden kurtaran ve sonrasında yanında çalıştıran balıkçı Hasan, Bakırcı’ların evine gidip gelmeye başlar.

Kudret’in işine son verilir. Kudret, Türkan ve Yusuf’tan yardım ister. Ancak onların da Kudret’ten istedikleri vardır. Yusuf, hapisteki Zeliha üzerindeki baskısını sürdürmektedir. Şirin, peşindeki Levent Bey’in evine gitmeyi kabul eder.

Şirin’i tehlikeli bir oyun beklemektedir. Hayat, başladığı grup terapilerde kendisi gibi kızlarla tanışır. Bunlar arasındaki Sevda, uğradığı tecavüzü ve sonrasında ailesi tarafından diri diri gömülmek istemesini anlatır. Hayat başkalarının acılarını paylaşmaktan derinden etkilenir. Siraç, hastaneden taburcu olur. Çıkışta onu büyük bir sürpriz beklemektedir.