Yerköy’de İlçeler Arası Tekvando Dostluk Müsabakası Yapıldı

Yerköy, Sorgun ve Sarıkaya ilçelerinde bulunan tekvando spor kulüpleri tarafından organize edilen Tekvando Dostluk Turnuvası ve Yerköy'de yapıldı.

Yerköy’de İlçeler Arası Tekvando Dostluk Müsabakası Yapıldı
Yerköy Uğur Spor Kulübü Tekvando Takımı, Sorgun Belediyesi Tekvando Takımı ve Sarıkaya Belediyesi Tekvando Takımı arasında gerçekleşen dostluk müsabakası ve antrenmanlarına Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Fidan, Tekvando Yozgat İl Temsilci Şevket Timuray, kulüp yöneticileri ve 100’e yakın sporcu katıldı.

Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleşen turnuva sporcular kıyasıya mücadele ederken, turnuva hakkında bilgi veren Tekvando Yozgat İl Temsilci Şevket Timuray, ” Yerköy, Sorgun ve Sarıkaya Tekvando Takımları arasında gerçekleşen müsabakanın amacı, 2013 yılında gerçekleşecek olan Türkiye Tekvando Müsabakalarına katılacak olan 3 takımın, aralarındaki kardeşlik bağını pekiştirmek, il ve ilçe sporcularının kaynaşmasını sağlamaktır. Sporcularımız gerek antrenman olsun, gerekse kulüpler arası gerçekleşen turnuvalarda ortaya centilmence bir müsabaka ve antrenman gerçekleşmiştir.” dedi.

Kaynak: İHA