Kiraz Belediyesi’nden Sonbahar Çalışmaları

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, ilçenin farklı mahallelerindeki sürdürülen belediye çalışmalarını yerlerinde inceledi.

Kiraz Belediyesi’nden Sonbahar Çalışmaları
Belediye Başkan Korkmaz, rutin olarak yaptığı incelemeler sırasında, yağmurlar başlamadan önce tamamlanan Kırköy Mahallesi yoluna döşenen parke taşlar sayesinde halkın ulaşımında büyük kolaylık sağlandığını söyledi.

Sürdürülen güz dönemi çalışmaları kapsamında, ilçe merkezindeki orta refüjler ve mezarlıkların bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasının yanı sıra, Koru Otel ve Kiraz Belediyesi Hamamı’nın çatı, bakım ve onarımlarını da tamamlandı.

Dere ıslahı çalışmaları kapsamında da, Cumhuriyet Mahallesi’nde 120 metre 80’lik büz döşenmesi ve Yeni Mahalle’de muhtelif şarampollere büz döşenmesi çalışmaları devam ediyor.

Bu çalışmalara ek olarak, Şehit Özgür Küçük Parkı ve sokak aralarında bulunan parklara çim ekimi, bakım onarım çalışmaları, oyuncakların yenilenmesi çalışmaları da başlarken, Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Kiraz Halkı’nın konforunu, belediyeden alacakları hizmet standartlarının kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını, bu amaçla da ellerinden gelen tüm hizmeti sunacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA