Ricky Martin, Evita İle Broadway'in En Çok Kazanan Sanatçısı Oldu

Ricky Martin, "Evita" müzikalindeki Ché rolüyle şu anda Broadway'in en büyük yıldızı ve ABD’nin en çok kazanan sanatçısının olmanın tadını çıkarıyor.

Ricky Martin, Evita İle Broadway'in En Çok Kazanan Sanatçısı Oldu
Haftada yedi kez sahneye çıkan Ricky Martin, eski Arjantin Başkanı Juan Peron’un eşi Eva Peron’u konu alan müzikaldeki Che rolüyle haftada 100 bin dolar kazanarak ABD’nin en çok kazanan Broadway yıldızı unvanını aldı.

Martin’in hayranları her gösterinin sonunda Manhattan 45’inci Sokak’ta yer alan Marquis Tiyatrosu’nun kapısında sanki ona yıllar önce Grammy kazandıran “livin' la vida loca” (çılgın bir hayat yaşamak) şarkısını hatırlatmak istercesine satlerce bekleşiyor. Bu sebeple Martin’in şovdan ayrılacağı saatlerde çevrede çok büyük trafik problemi yaşanıyor.Ancak, Ricky Martin’e, Broadway'de en çok kazanan yıldız unvanı getiren rolü 2012 sonunda bitecek. Martin’in kontratını 2013’un ilk baharına kadar uzatmayı düşünebileceği söylense de yapımcılar o ayrıldığında şova nasıl devam edeceklerinin hesabını şimdiden yapmaya çalışıyor..Martin’in ayrılması durumunda Marc Anthony, Enrique Iglesias ve Antonio Banderas’a teklif sunulacağı söyleniyor ancak bu sanatçılarının Ricky Martin’in yerini almak konusunda gönüllü olup olmayacakları merak ediliyor .