Delice'de 'Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisi

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde ''Tarım ve İnsan'' konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Delice'de 'Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisi
Tarımla ilgili duyarlılığı geliştirmek ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel ilgiyi artırarak tarımla sanatı fotoğraf karelerinde buluşturmak amacıyla Delice ilçesi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Tarım ve İnsan Konulu sergiye protokol üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Serginin açılışını Delice Kaymakam Vekili Harun Kazez yaptı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün bahçesindeki serginin açılışına Kaymakam Kazez'in yanı sıra Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, İlçe Müdürü Levent Büyükkarakuş, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

İlçede ilk defa böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirten Kaymakam Kazez, gıda ve tarımın bütün insanların hayatının her safhasında yer alan, ilgi gösterilen önemli bir konu olduğunu vurgulayarak, bölgede yapılan tarım vesilesiyle yöre halkının bütçesine de önemli derecede katkı sağladığını söyledi.

Kaymakam Kazez, ''Açılan sergideki birbirinden güzel fotoğraflarda insanımızın doğal hayattaki günlük uğraşları, tarımla, hayvanlarla ve yeşil alanlardaki uğraşları, kısacası en doğal halleriyle alın terinin ürüne dönüşümünün fotoğraflarla canlandırılması insana ayrı bir huzur veriyor'' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA