Müsiad Konya Şubesi Bayramlaştı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenledi.

Müsiad Konya Şubesi Bayramlaştı
MÜSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda yapılan bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti 22. ve 23. Dönem Konya Milletvekili Hasan Angı, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini belirterek, “Cenab-ı Allah huzur içerisinde, barış içerisinde nice bayramlar geçirmemizi vesile etsin. Bundan Sonraki ömrümüzde de nasip etsin inşallah” dedi.

Korkmaz, Konya MÜSİAD’ın 20. yılı etkinliklerini 2 Kasım Cuma günü başlatacaklarını da söyleyerek, daha önce başkanlık yapmış 5 ismi Konya'ya davet ettiklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ise, “Gelecek bayramlarda zulmedenlerin zalimliklerinden vazgeçmesini diliyorum. İnşallah 2023’te, torunlarımızın 2071’de göreceği bayramların çok daha güzel bayramlar olması dileğiyle bayramınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tören bayramlaşma ile Son buldu .
Kaynak: İHA