Atilla Taş Gangnam Style'ın yaratacına böyle seslendi

Yam Yam Style'nin yaratıcısı Atilla Taş, Güney Koreli rap şarkıcısı Parc Jae-Sang'a (PSY) seslendi.

Atilla Taş Gangnam Style'ın yaratacına böyle seslendi
Tüm dünyada büyük ilgi gören Gangnam Style serüvenin ülkemizdeki yankıları devam ederken parçanın popüler kültüre hızlı girişiyle şarkıcı Yam Yam Style olarak Türkçeleştiren Atilla Taş, televizyon programlarındaki yerini almaya devam ediyor.

Son olarak İnci Sözlük üyeleri tarafından Yunanistan 'a ötelenen ünlü şarkıcının Son durağı Cüneyt Özdemir 'in sunduğu 5n1k programı oldu. Yam Yam Style parçasıyla sadece haber kanallarına çıktığını belirten Atilla Taş, farklı olarak sadece Beyazıt Öztürk 'ün programına katıldığını söyledi.

Parçayı yapmasından Sonra özellikle sosyal medyada oldukça tepki aldığını belirten Atilla Taş, şarkıyı eğlence için yaptığını vurguladı. Ağır gündemin kısa bir süre de olsa bir kenara bırakıldığını savunan ünlü şarkıcı 'Her kesimden insan beni Yunanistan 'a kakalamak için birleşti ' dedi.

Espri gayesiyle yola çıkan Yam Yam Style 'nin sosyal medyadaki tıklanma rekoruyla zor duruma düştüğünü ve parçanın sahibiyle iletişime geçerek şarkıyı istediklerini söyleyen Atilla Taş ilerleyen dakikalarda ise parçanın sahibi Güney Koreli rap şarkıcısı Parc Jae-Sang'a (PSY) İngilizce olarak seslendi.