Uşak’ta Trafik Kazası 1 Ölü 3 Yaralı

Uşak'ta bir otomobilin kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü üç kişi yaralandı.Kazada yaşamını yitiren Sibel Hişamoğlu’nun Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi olduğu öğrenildi.

Uşak’ta Trafik Kazası 1 Ölü 3 Yaralı
Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde Uşak-Sivaslı karayolu 8. Kilometresinde Sibel Hişamoğlu idaresindeki 07 GU 929 plakalı otomobil ile Ahmet Dinç’in kullandığı 64 AK 298 plakalı kamyon çarpıştı. Kaza sonrası Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Sibel Hişmanoğlu olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan 4 yaşındaki kızı Pervin Hişmanoğlu ile Hişamoğlu’nun yakınları Nazire Vural (62) ve Dilara Vural (11) ise yaralandı. Yaralılar ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası kamyon sürücüsü Ahmet Dinç jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu arada üzücü kazayı haber alan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ve Hişamoğlu’nun mesai arkadaşları Uşak Devlet Hastanesi'ne gelerek bilgi aldı. Prof. Dr. Sait Çelik, kaza nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sibel Hişmanoğlu'nun eşi Murat Hişmanoğlu'nun da Fen Edebiyat Fakültesi'nde yardımcı doçent kadrosunda görev yaptığını bildirildi.

Kaynak: İHA