Denizli'de Kurban Bayramı Hazırlıkları

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların huzur içinde bayram geçirmeleri için hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların ağız tadında bir bayram geçirmesi için belediyenin gece gündüz görev başında olacağını kaydetti.

Huzurlu bir bayram geçirilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını dile getiren Zolan, ''Bayram süresince vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmalarımızı tamamladık. Halkımız her türlü problemleri için 'Alo 153'ü arayabilir. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayramda denetimlerini sürdürecek'' dedi.

Zolan, halk otobüslerinin bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet vereceğini belirterek şöyle konuştu:

''Vatandaşların kurbanlarını dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak kesmelerini sağlamak için kurban kesim yerleri hazırlandı. Küçükbaş hayvanlar için kurban kesim merkezleri Ulucami yakınındaki eski hal, Yenişehir Şengün Camisi'nin yanı, Kuşpınar Pazaryeri, Kınıklı Pazaryeri, Bahçelievler Bölge Yatılı Kur'an Kursu, Sevindik, İncilipınar, Karaman ve Servergazi pazaryerleri olarak belirlenirken, büyükbaş hayvanlar Başkarcı Mahallesi Belediye Mezbahası, Korucuk Mahallesi Sabanoğlu Mezbahası ve Akkale Mahallesi Ankara Asfaltı Üzeri Saycan Mezbahasında kesilebilecek.''

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Gülcan Kaplan

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA