Burhaniye’de F Klavye Hızlı Yazma Kursları

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Meslek Lisesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa açtığı 160 saatlik F Klavye Hızlı Yazı Kursları büyük ilgi gördü.

Burhaniye’de F Klavye Hızlı Yazma Kursları
Ticaret Meslek Ergüder Seyfi ve Semiha Seyfi’nin öğretmenliklerini üstlendiği kurslara katılanların tamamını KPSS’ye hazırlanan gençler oluşturuyor. Kurslara yoğun talep olduğunu bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil, kursu bitirenlere Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verildiğini söyledi.

Kursların gençleri iş hayatına hazırladığını bildiren Müdür Bilgin, kursları bitiren gençlerin her yıl açılan adliye zabıt katipliği sınavlarına katıldıklarını söyledi.

Kursların devam ettiği Ticaret Meslek Lisesi’nde düzenlenen sabah kahvaltısı kursiyerleri buluşturdu. Burhaniye, Edremit ve Ayvalık adliyelerinde işe giren bir grup gencin de katıldığı kahvaltıda da büyük coşku yaşandı. Adliyelerde işe başlayan gençler, kurs öğretmenleri Ergüder Seyfi ve Semiha Seyfi’ye teşekkür ederken kursiyerlerden çok çalışmalarını istediler. Ticaret Meslek Lisesi Müdürü İsa Işık da yaptığı konuşmada, kurs öğretmenlerine teşekkür etti. Kursiyerlerden çok çalışmalarını isteyen müdür Işık, kahvaltıya katılan kursiyer ile adliyelerde görev alan gençlere başarılar diledi. Kurs sayısını artıracaklarını bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin de, öğretmen Ergüder Seyfi ve Semiha Seyfi’nin bu güne kadar çok sayıda vatandaşın iş bulmasına katkı sağladıklarını söyledi.

Müdür Bilgin, kursiyerlerin sınavlara çok iyi hazırlanmalarını istedi .
Kaynak: İHA