Merhaba Hayat 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Merhaba Hayat 2. Bölümüyle 16 Ekim Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte Merhaba Hayat 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Merhaba Hayat 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Merhaba Hayat 2. Bölüm özeti:

İstanbul’da kalarak, Merhaba Hayat Kliniği’nde çalışmaya başlayan Deniz, kliniğe gelir gelmez çok zor bir vak’a ile karşı karşıya kalır. Nazan isimli genç kadın henüz 6 aylık hamiledir, ancak bebeği derhal doğurmak istemektedir. Kadının bu talebine anlam veremeyen Deniz, durumun göründüğünden daha karmaşık olduğunu öğrenir.

Nazan’ın 8 yaşındaki oğlu Can, lösemi hastasıdır; ve doğacak bebekten alınacak kordon kanı, Can’ın kurtulabilmesi için son şanstır. Hümeyra, bebeğin sezaryen ile alınmasına taraftar olurken, Deniz 6 aylık bebeğin hayatta kalma ihtimalinden endişe eder.

Can’ın durumunun giderek kötüleşmesi, Deniz’i acil bir karar vermek zorunda bırakır. Bir hastasından gelen çağrıya giden Sinan, beklenmedik bir durumun içine düşer. Adrese vardığında kendini bir çiçekçi dükkanında bulan Sinan, silahlı bir kadın tarafından rehin alınır.

Sinan bir yandan kadını sakinleştirmeye çalışırken, diğer yandan bacağından yaralı halde yerde yatmakta olan adama müdahale etmeye çalışır.