Uçurum 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Uçurum 21. Bölümüyle 16 Ekim Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte Uçurum 21. Bölüm fragmanı ve özeti...

Uçurum 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Uçurum 21. Bölüm özeti:

Aksaray'ın karanlık yüzünde taşlar yerinden oynamaya başladı. Artık geri dönüş yok. Herkes için en büyük adımları atmanın zamanı. Yaman galibin kim olacağı belli olmayan bu savaşta Arif'ten gelen beklenmedik ziyaretle yeni planların peşine mi düşecek, yoksa sürpriz birinden alacağı güçlü tehditle iyice köşeye mi sıkışacak?

Pınar, bir kez daha neden bu savaşın içinde olduğunu hatırlıyor. Yanında kim olursa olsun; artık onun için tek gerçek değecek bir sonuç elde edebilmesi. Pınar bu yolda başka hayatların da feda edilmesine razı olacak mı; yoksa yardım etmek uğruna kendinden bir parça kaybettiği bu kavgada, kendi tarafıyla karşı karşıya mı kalacak?

Arif planladığı gibi Felicia'ya ulaşacak, ama hesaba katmadığı bir şey; Felicia hala o kurtarılmak isteyen kız mı?

Yaman, Felicia'ya eski düzene dönüp tekrar müşteriye çıkacağını söylüyor; ama Felicia'nın elinde kimsenin bilmediği bir koz var. Bu koz Felicia için çıkışa giden bir anahtar mı olacak, yoksa inişine sebep olacak büyük bir hata mı?

Nur ve Felicia cephesinde ipler iyice gerilirken; Nur, Felicia ile tekrar işbirliği içine girebilmenin bir yolunu bulabilecek mi?