Esir Şehrin Gözyaşları 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Esir Şehrin Gözyaşları 3. Bölümüyle 17 Ekim Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. İşte Esir Şehrin Gözyaşları 3. Bölüm fragmanı ve özeti...

Esir Şehrin Gözyaşları 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Esir Şehrin Gözyaşları 3. Bölüm özeti:

 Şirin gece kulübünde tanık olduğu cinayetten sonra büyük şok yaşar. Mehmet ile ilgili şüpheleri artmaya başlar ama ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Mehmet ise Ferhat'ın Şirin'e yakın davranmasından oldukça rahatsız olur. Ferhat’ı uygun bir dille uyarır. Ferhat unutmaya çalıştığı geçmişinden uzak durmaya çalışırken kendisiyle bir iç hesaplaşma yaşar.

Şirin’in sürekli yakınında olmak onu içinden çıkılmaz durumlara sürüklemeye başlamıştır. Bir yandan Karayel ailesine bağlı çalışması, diğer yandan geçmişten gelen yaralı bir aşk Ferhat’ın duygularını altüst etmiştir. Tek çaresi geçmişin acılarının bedelini Şirin’e ödetmektir.

Figen ise gün geçtikçe Ferhat’a daha da aşık olur. Ferhat’la ilgili bütün hislerini Şirin’le paylaşır. Ancak Şirin Figen’i bu aşktan uzak tutmaya çalışırken tam tersi olur. Figen Ferhat’a gizliden gizliye tutkuyla bağlanmaya başlar. Öte yandan Karayel ailesinin çevresinde dolaşan belalar her geçen büyümektedir.

Yeni damatları Murat’ı düşmanının elinden kurtarmak isterken hiç planlamadıkları bir olay yaşanır. Bu olay, Nuh Karayel sorunu akıllıca çözmeyi becerse de ailenin başına gelecek yeni belaların habercisidir.