Aziziye’de Parklar Oturma Bankları ve Çöp Kovalarıyla Donatıldı

Aziziye Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken, diğer yandan tüm parklardaki oturma banklarını ve çöp kovalarını yeniledi.

Aziziye’de Parklar Oturma Bankları ve Çöp Kovalarıyla Donatıldı
Çocuk oyun parklarının çevresine figürlü çöp kovaları yerleştiren belediye, parklara yeni bir çehre kazandırıyor. Parkları ağaç ve çiçeklerle donatan belediye ekipleri, önce kamelyaları yeniledi. Tüm parklar oturma bankları ve çöp kovalarıyla donatılırken, dekoratif aydınlatma direkleri konularak, vatandaşın huzur içerisinde dinlenebilmesi için her ayrıntının düşünüldüğü örnek parklar oluşturuluyor. Ayrıca ilçedeki camilerin önlerine oturma bankları ve çöp kovası yerleştirildi.

ÖRNEK PARKLAR OLUŞTURULDU
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin çehresini değiştirmek adına bir dizi adımlar atıldığını ve bunların önemli bir ayağını da kent mobilyaları ile çöp kovalarının yenilenmesinin oluşturduğunu söyledi.

Tüm parklarda peyzaj çalışması yapıldığını, bölgenin iklim koşullarına uygun ağaç ve çiçek dikimi gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Cengiz, “Parklarımızda yaptığımız çalışmalara yeşillendirme çalışmalarıyla başladık. Yürüme yollarını yenilerken, dayanıklı ve dekoratif kamelyalar yerleştirdik. 100 adet çöp kovası ve 75 adet oturma bankı ile çocuk oyun gruplarının çevresini figürlü çöp kovaları ile donattık. Halkımızın huzur içerisinde dinlenebilecekleri ve boş zamanlarını geçirecekleri örnek parklar oluşturma çalışmalarımız sürüyor.” dedi .
Kaynak: İHA