Keşanspor futbol takımı kaza yaptı: 2 ölü

Keşanspor'u taşıyan otobüs, Antalya'da uçuruma yuvarlandı. Kazada iki futbolcu hayatını kaybederken, 20 kişi ise yaralandı.

Keşanspor futbol takımı kaza yaptı: 2 ölü
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup'ta mücadele eden Keşanspor'u taşıyan otobüs, Antalya'da uçuruma yuvarlandı. Kazada iki futbolcu hayatını kaybederken, 20 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Korkuteli'nin Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlanan ve Keşan Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve idarecileri taşıyan otobüste 21 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden kişinin ise futbolcu Can Çetinkaya olduğu belirlendi.

Futbolcu Güner Yıldız ise hastanede hayatını kaybetti.

Teknik Direktör İlhan Kıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde Alanya'da kamp yapmak için Keşan'dan yola çıktıklarını söyledi. Kaza anını hatırlayamadığını vurgulayan Kıran, "Yolda ne olduğunu anlayamadık" dedi.

Kazada yaralananlar Korkuteli ve Antalya'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Otobüs sürücüsü Gökhan Erkaya'nın da yaralı olarak kurtarıldığı kazada yaralananların isimleri şöyle: Muharrem Doğan, Gökhan Dönmez, İbrahim Borazan, Sertaç Kara, Rıfat Aras, Şahin Gümüş, Ahmet Kağan Ergün, Kamil Çetintaş, Yaver Varol, Mehmet Ağaoğlu, Melih Yıldız, Serkan Erbay, Özdemir Deniz, Burak Subaş, İlhan Kıran, Kadir Yıldırım, Serbülent Dalkıran, Murat Adalı ve Feyzulah Hardal.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki yaralılardan Burak Subaşı'nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Keşanspor Altyapı Koordinatörü Serkan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 günlük kamp çalışması için Alanya'ya giden kafilenin geçirdiği trafik kazası haberinin şok etkisi yarattığını söyledi.

Eski başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetin Antalya'ya hareket ettiğini dile getiren Bayraktar, kazanın takım üzerindeki etkisinin ağır olduğunu kaydetti.

Eski Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan da iki kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Diğer sporcuların sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Alkan, yarın taburcu olabilecek sporcuların Antalya'ya giden heyetle döneceğini söyledi.