Esob Üyeleri Tbmm'yi Ziyaret Ederek Sorunlarını Milletvekillerine İletti

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB )üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi`ni ziyaret etti.

Esob Üyeleri Tbmm'yi Ziyaret Ederek Sorunlarını Milletvekillerine İletti
Esnaflar, Eskişehirli Milletvekilleriyle görüşerek sıkıntılarını ve çözüm önerilerini iletti.

Ziyarete Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Başkan Vekili A.Safa Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Topuz, Cafer Adıgüzel, Gazi Çelik, Naci Şahin, Denetim Kurulu Başkanı Taşkın Tırpan, üye Nejat Madenoğlu ile Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Lokantacılar Odası Başkanı Abdullah Karakuş, Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya ve Minibüscüler Odası Başkanı İlhan Ay katıldı.

İlk önce Ak Parti Grup toplantısına katılan esnaflar, ardından AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can ile bir araya gelerek görüştü. Görüşmede, Eskişehir esnaf ve sanatkarların sorunları tartışıldı, çözüm önerileri sunuldu. Esnafın öncelikli sorunları arasında yer alan şehir içi ulaşımında UKOME Komisyonu kararları nedeniyle yaşanan sorunlar, ustalık belgesi ve mesleki eğitim konuları ile şoför esnafının çözüm bekleyen sorunları milletvekillerine iletilerek, bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması istendi.
Ayrıca sorunlarla ilgili birliğe bağlı odalardan gelen raporlardan oluşan ayrıntılı bir dosya milletvekillerine sunuldu. Milletvekilleri ise Eskişehir esnafının kendilerine iletilen sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı ve bu işlerin takipçisi olacaklarını bildirdi.