Mhp Tonya İlçe Başkanı Baki Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tonya Olağan İlçe Kongresi`nde başkanlığa mevcut başkan Mustafa Baki yeniden seçildi.

 

Parti binasında yapılan ve MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Osman Memiş ve Emirhan Seçkin`in de katıldığı kongrede Divan Başkanlığı`na Osman Memiş getirildi .

Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin , kongreye gönderdiği mesaj okundu . Bahçeli , mesajında , " Milliyetçi-ülkücü hareketin yolundan caydırılması , hedefinden saptırılması ve ilkelerinden taviz vermesi için yapılan sinsi tezgâhlar sizlerin müdahalesiyle sonuçsuz kalmış ve emeline ulaşamamıştır . Kongreden çıkacak siyesi neticenin yörenize , milletimize , ülkemize ve Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum . ” ifadelerine yer verdi .


Tek liste ile gidilen seçimde yeniden seçilen Mustafa Baki ise " İlçe başkanlığı görevinin ağır ve önemli bir görev olduğunu biliyorum . Beni seçenlere , partime ve ülkeme layık bir görev anlayışı içinde bulunacağım . Kongremizin olgunluk ve partimize yakışır bir biçimde geçmiş olmasından memnunum . Sevgi ve saygı anlayışı içinde Türk milletinin hak ettiği hizmetleri götürme gayreti içinde olacağız . ” şeklinde konuştu .




" YENİ YÖNETİM KURULU "

Mustafa Baki başkanlığındaki Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu : “Abdurahman Atalay , Ahmet Çoban , Ahmet Öztürk , Ahmet Büberoğlu , Hasan Korkmaz , İlyas Köse , Mehmet Yılmaz , Metin Yılmaz , Mustafa Öner , Osman Elbir , Osman Rahmi Yıldız , Tahsin Arslan , Yusuf Kurt , Yüksel Köksal . ”