Katil Zanlısı "ben Kimseye Tokat Bile Vurmadım" Diyerek Kendini Savundu

Adana'da Ramazan Bayramı'nın 1.

Katil Zanlısı 'ben Kimseye Tokat Bile Vurmadım' Diyerek Kendini Savundu
günü kız isteme meselesi nedeniyle bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen kendisi de yaralanan katil zanlısı mahkemede "Ben hiç kimseye tokat bile vurmadım" diyerek kendisini savundu.

Olay, Ramazan Bayramı'nın 1. günü Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre İbrahim D. (29) ailesiyle piknik yapmaya gitti. Piknik alanına gelen İbrahim D.'nin eşinin teyzesinin oğulları kız isteme yüzünden İbrahim D.'ye saldırdı. Çıkan kavgada Orhan (30), İbrahim Karayiğit ile İbrahim D. bıçaklanarak yaralandı. Orhan Karayiğit kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldü. Katil zanlısı olduğu iddia edilen İbrahim D.ise, dün tedavi gördüğü Devlet Hastanesi'nden taburcu oldu. Adana EmniyetMüdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekipleri tarafından emniyet müdürlüğüne götürülüp ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen İbrahim D., 'Kasten adam öldürmek' suçundan nöbetçi mahkemece tutuklandı

Katil zanlısı, mahkemede cinayet suçlamalarını kabul etmezken olayı şöyle anlattı: "Eşim ve baldızım ile piknik alanında yürüyorduk. Eşimin teyzesinin oğlu olduğunu sonradan öğrendiğim birisi gelip eşime, 'Annen nerede, onunla konuşacaklarımız var' dedi. Ardından eli sopali birkaç kişi gelip bize saldırdı. Ben kafama sopa yediğimi hatırlıyorum. Gözümü hastanede açtım. Ben kavga sırasında hiç kimseye tokat bile vurmadım. Cinayeti ben işlemedim."
Kaynak: İHA