Şehit Komiserin Baba Evinde Hüzünlü Bekleyiş Sürüyor

Tunceli’de teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit düşen komiser Cem Kerman’ın baba ocağında hüzünlü bekleyiş sürüyor.

Şehit Komiserin Baba Evinde Hüzünlü Bekleyiş Sürüyor

Gece saat 22.00 sıralarında Munzur Çayı kenarındaki halı sahada maç yapan polis memurlarına ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda Tunceli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde görevli komiser Cem Kerman ve eşi Dila Kerman şehit oldu. Oğlunu ve gelinini teröre kurban veren Edirne’deki Kerman ailesine acı haber gece saatlerinde Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Cemalettin Kaymaz tarafından verildi. Büyük bir üzüntünün hakim olduğu Kerman ailesini Edirne polisi yalnız bırakmıyor.

Evin önünde bir ambulans ve sağlık ekipleri hazır bekletiliyor. Kerman ailesini sabah saatlerinde Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı ziyaret etti. Bir süre evde kalan Yazıcı daha sonra ayrıldı. Bu arada olayın duyulmasının ardından şehit komiserin baba ocağının bulunduğu Meydan Mahallesi Asmalı Mescit Sokak'taki evlerin balkonları Türk bayraklarıyla donatıldı.