Balıkesir'de Bazı Vali Yardımcısı ve Kaymakamların Yerleri Değişti

İçişleri Bakanlığı tarafından Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesinde hazırlanan kararname kapsamında Balıkesir'deki bazı vali yardımcıları ve kaymakamların da görev yerleri değişti.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak 29 Ağustos 2011 Pazartesi tarih ve 28026 (mükerrer) Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kararnameye göre; Balıkesir Vali yardımcılarından Hasan Hüseyin Can Edirne Vali Yardımcılığı'na, Ali Osman İşsen ise Aksaray Vali Yardımcılığı'na atandı. Balıkesir Vali Yardımcılıklarına Bolu Vali Yardımcısı Zeki Karaca ile Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin atandı.

Ayrıca Savaştepe Kaymakamlığı'na Artvin Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Dursunbey Kaymakamlığı'na Mengen Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer atanırken, İvrindi Kaymakamı Erkan Kalender Siirt Vali Yardımcılığı'na, Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Kaymakamlığı'na, Gömeç Kaymakamı Faruk Ekiz Eşme Kaymakamlığı'na, Kepsut Kaymakam Vekili Serkan Şeker ise Aksaray Vali Yardımcılığı'na atandı.