Canan 25. bölüm özeti ve fragmanı

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 25. bölüm özeti ve fragmanı
Canan dizisinin 25. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Yeter, hapse düşmüştür. Ancvak aklında ne olursa olsun çıkıp, yarım bırakıtğı işi bitirmek vardır. Mahir ile Canan'ın onu vazgeçirme çabaları sonuç vermez. Bunun üzerine Canan, kendi planını hızlandırmaya karar verir. Canan, intikam planına Renknaz ile Şakilr'den başlamıştır. Onlara ağır, mahrem bir intikm hazırlamıştır. Kendisine yapılanların öcünü, annesinden önce alacaktır. Hem de en ağır ve en mahrem şekilde.

Şakir, Canan'ın aşkıyla yanıp tutuşurken, Renknaz iz peşindedir. Bu arada Lami, Renknaz'ın ilginç bir teklifine ne yanıt vereciğini düşünür. Nalan, hapishane ziyareti sırasında Nizam ile annesinin ilginç bir işbirliğine tanık olur. Yeter'in teklifi Nalan için bir dönüm noktası olacakır.

Selim, Nalan ile kuracağı ilişkide daha cesur davranmaktadır. Canan, ise Mahir'in her koşulda desteğini gördükçe ona karşı eskisi kadar kayıtsız kalamaz.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.