Erol Köse olay kasedi neden o programda yayınladı?

Erol Köse elimde kasedi var dediği Hülya Avşar'ın kasedini "Canlı Hayat" programında yayınladı. Peki Erol Köse neden o programı seçti?

Erol Köse olay kasedi neden o programda yayınladı?
Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Şekerli Kahve programının bugünkü bölümünde Oya Aydoğan, Emel Müftüoğlu ve İdil Çeliker, Erol Köse ve Hülya Avşar kavgasını değerlendirdi.

Erol Köse elimde kasedi var dediği Hülya Avşar'ın kasedini "Canlı Hayat" programında yayınladı. Peki Erol Köse kasedi yayınlamak için neden o programı seçti?

Erol Köse olay kasedi neden o programda yayınladı?

Kaset henüz yayınlanmadan önce değerlendirmelerde bulunan Çeliker, "O programda kim var? Oya Germen var. Oya Germen kimin annesi? Ayşe Özyılmazel'in. Ayşe Özyılmazel'in kiminle kavgası oldu? Hülya Avşar ile, mahkemlik oldular. Bu bir rövanş gibi geliyor bana" şeklinde konuştu.

"BU BİR RÖVANŞTI"


Emel Müftüoğlu ise, böyle bir kaset olduğuna inanmadığını, yayınlanırsa da son derece tırışka bir haber olacağını düşündüğünü söyledi.

Oya Aydoğan da, en büyük yara alanlardan birisinin Kaya Çilingiroğlu olduğunu savunarak, "Çünkü orada Kaya Çilingiroğlu'na büyük bir itham var. Erol Köse, 'bu işten ne kadar sus payı aldın onu da mı açıklayalım' diyor. O yüzden bir telaş var. Olabilir, bir şeyler olmuş olabilir. Şöhrete giden iki yol var" yorumunu yaptı.

Kasetin yayınlandığı haberini veren Müftüoğlu, "5 saattir tantanası yapılan kaset Hülya'nın şarkı söylerken detone olan sesi. Ben başından beri söylemiştim" dedi.

"İFŞA EDE EDE BUNU MU ETMİŞ"

Bunun üzerine Aydoğan, "Erol Köse'yi izleyen izleciler merakla bekledi hiç bir şey çıkmadı. Şarkı mı söylerken çıkmış. Hülya'nın sesinin kötü olduğunu hep söylüyordun zaten bunu mu ifşa ettin ede ede. Allah canını almasın" diyerek gülme krizine girdi. "Canın çıkmasın çok gülesim geldi" diyen Aydoğan kendini zor tuttu. BEYAZ GAZETE