Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti 3. Bölümüyle 7 Temmuz Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak. Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle
Kalbim Seni Seçti. Kalbim Seni Seçti dizisi. Kalbim Seni Seçti izle. Kalbim Seni Seçti son bölüm izle. Kalbim Seni Seçti en son bölüm izle. Kalbim Seni Seçti yeni bölüm. Kalbim Seni Seçti yeni bölüm izle. Kalbim Seni Seçti 3. bölüm. Kalbim Seni Seçti 3. bölüm izle. Kalbim Seni Seçti 3. bölüm fragmanı. Kalbim Seni Seçti 3. bölüm fragmanı izle. Kalbim Seni Seçti 3. son bölüm fragmanı izle. Kalbim Seni Seçti 3. en son bölüm fragmanı izle. Kalbim Seni Seçti Atv.

Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle

Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle

Kalbim Seni Seçti dizisinin 3. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Handan'ın vurulmasıyla Ömer perişan olur. Eve üzerinde kanlı gömlekle gittiğinde çocuklarına yalan söylemek zorunda kalır. Ancak Emir şüphelenmiş ve bu yalanların peşine düşmüştür. Kaan da annesini vuran kişiden hesap sormak için olayı kurcalamaya başlar.

Şüphelerin Ömer'in üzerinde toplandığını öğrenince iyice şaşırır. Üstelik dedesi Kaan'a Ömer hakkında yalan söylemiştir. Bu süreçte Derin, Kaan'a destek olmaya çalışsa da Kaan öfkesini Derin'den çıkarır. Ömer'in Emir'in babası olduğunu öğrenmesi Kaan'ı iyice çileden çıkarır.

Emir ise babasıyla Handan arasındaki gerilime kendisinin sebep olduğunu düşünerek okulu bırakma kararı alır. Derin'in onu vazgeçirmeye çalıştığını gören Kaan, Derin'e ikisinin arasında seçim yapmasını şart koşar. Derin'in kararı iki genci de şaşırtacaktır.

Kalbim Seni Seçti 2. Bölüm özeti

Ümran ve Yavuz yıllar sonra karşı karşıyadır. Ancak bu karşılaşma, Ümran'ın yıllardır herkesten sakladığı sırrı da açığa çıkarmış ve onu perişan etmiştir. Bu arada birbirlerini tanımayan Ömer ve Kaan, Şafak'ın barında karşılaşırlar. Müzik tutkuları baba-oğul arasında özel bir bağ oluşmasına neden olur…

Handan ise yıllardır duymadığı aşk sözcüklerini hiç beklemediği birinden duymanın şaşkınlığı içindedir. Öte yandan Kaan, kalbini kırdığı Derin ile arasını düzeltmek için büyük bir sürpriz hazırlar. Ama kazadan sonra motora binemeyen Derin'e Emir'in de bir sürprizi vardır.

Derin, ikisini affetmek için barışmalarını şart koyar. Bu yüzden evinde bir parti düzenleyen Kaan, Emir'i de davet etmek zorunda kalır. Derin için davete giden Emir ve Melis partide hiç hoş olmayan olaylar yaşarlar.

Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle

Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle

Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle Kalbim Seni Seçti 3. Bölüm izle