Bimeks 47. Şubesini Sakarya‘ya Açtı

Türkiye‘nin halka arzını gerçekleştirmiş tek teknoloji perakendecisi Bimeks, 47. şubesini Adapazarı Kültür Merkezi‘nde binlerce kişinin katılımıyla hizmete soktu.

Bimeks, yurt genelindeki 47. şubesini Adapazarı‘nda hizmete soktu. Her türlü detayın düşünülerek hazırlanan mağaza 740 metrekare alanda hizmet verecek. Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya, LCD televizyondan oyun konsoluna, bilgisayardan cep telefonuna yüzlerce ürün çeşidiyle Adapazarı halkının her türlü teknoloji ihtiyacını karşılayacak olan mağaza, Adapazarı‘na en iyi fiyat garantisini götürecek.

Adapazarı Bimeks şubesinin açılışına katılan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bugün çok mutluyuz. Sakarya ilimizde güzel bir Bimeks Mağazası açıyoruz. Halka arzımızda bir hedef açıklamıştık. Hedefimizi her ilde bir Bimeks açılacak şeklinde belirtmiştik. Bu hedef doğrultusunda hızla ilerliyoruz" dedi.

Açılış törenine yoğun ilgi gösteren vatandaşları gördükçe daha çok hırslandığını belirten Bayraktar, Sakaryalıların güler yüzü, en iyi fiyatı ve bol çeşidi göreceklerini kaydetti.

Halka arzda gerçekleşen katılım ve sermaye yapılarının güçlenmesi sayesinde Türkiye‘de her tarafa yayılmaya çalışan Bimeks, 2014 yılı sonu itibariyle her ilde en az bir tane olacak. Bu ay içerisinde mağaza açtıkları ilk ilin Sakarya olduğunu belirten Bayraktar, Temmuz ayı içerisinde Van‘da, Şanlıurfa‘da, Bursa‘da ve Bolu‘da şubelerini açacaklarını söyledi. Ülke içindeki yayılmayı 2015‘e kadar sürdüreceklerini belirten Bayraktar, Adapazarı Kültür Merkezi‘ndeki büyük açılışa özel Nokia 5130 cep telefonu

299 TL yerine 249 TL, HP Compaq Mini Bilgisayar 319 dolar yerine 189 dolara, LG 32 inç LCD televizyon 999 TL yerine 599 TL, Ariston nofrost Buzdolabı 1399 TL yerine 799 TL‘den Adapazarı halkının beğenisine sunulacağını belirtti.

Kaynak: İHA