Yıldırım 13 kez hat değişmiş

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım"ın teknik takip sırasında 13 defa telefon numarası değiştiği belirtildi.

Yıldırım 13 kez hat değişmiş
Şike ile ilgili yapılan teknik takip sırasında Fenerbahçe KUlüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın 13 kez hat değiştirdiği ortaya çıktı. Ancak polisin bu numaraları takip ederek her seferinde dinleme kararı aldırdığı ifade edildi.

Emenike'nin transferinde karabükspor'a verilen satış senedi de istendi. Fenerbahçe kulübü bu oyuncuyu 9 milyon euroya aldığını ifade ederken Karabükspor yönetimi ise 7 milyona sattıklarını belirtti. Polis şimdi aradaki 2 milyon euronun nereye gittiğini tesbite çalışıyor..

Aziz Yıldırım geçirdiği anjiyo sonrasında 2 gün daha hastanede kalacağı için gözaltı süresi dolacak. Bu nedenle yıldırım ifadesini hastanede verecek.

Göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye gelen asbaşkan Şekip Mosturoğlu da ifadesini hastanede verecek. Mosturoğlu avukat olduğu için ifade vermek için emniyete gitmerk zorunda değil.

Bu arada Aziz Yıldırım'ın TFF başkanı mahmut özgener'den ismen istediği ilei sürülen hakem Cüneyt Çakır açıklama yaptı. Çakır "Aziz Yıldırım ile 2 defa ve hakem seminerinde karşılaştım. Onun dışında görüştüğüm ispatlanırsa hakemliği bırakırım" dedi.