Vezirköprü‘de Tenis Turnuvası

Samsun‘un Vezirköprü Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “8-20 Yaş Arası Tenis Turnuvası” sona erdi.

Vezirköprü‘de Tenis Turnuvası
Köprülü Mehmet Paşa Tenis Kortu‘nda yapılan turnuvaya 12 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda finale kalan iki kardeşin çekişmeli geçen maçında 6-5‘lik skorlarla 2-0 kazanan Fatih Furkan Günel birinci olurken, kardeşi Emre Günel ise ikinciliği elde etti.

Vezirköprü‘de düzenlenen 8-20 ve 20 yaş üzeri müsabakalarda dereceye giren Mustafa Günel ve Ahmet Çukur‘a, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Işıktaş ve Cumhuriyet Savcısı Ekrem Güven, Kaymakam Ozan Balcı, Garnizon Komutan Vekili Teğmen Mesut Yılmaz, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis ve Ağır Ceza Reisi Bilal Çal tarafından plaket verildi.

Vezirköprü‘de tenis sporunun büyük ilgi gördüğünü ifade eden Kaymakam Ozan Balcı, “Önümüzdeki yıllarda Vezirköprülü gençlerin bölge ve ülke tenisine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bizler de tenis sporunu çok önemsiyoruz. 7‘den 70‘e herkes spor yapmalı. Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklar yerine sporla uğraşsınlar” dedi.

Kaynak: İHA