Ustalık Kabinesi En Çok Yozgat’I Sevindirdi

Önceki dönemde AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Bekir Bozdağ’ın yeni dönemde Başbakan Yardımcısı olarak kabinede yer alması memleketi Yozgat’ta davul zurna eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Önceki dönemde AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Bekir Bozdağ’ın yeni dönemde Başbakan Yardımcısı olarak kabinede yer alması memleketi Yozgat’ta davul zurna eşliğinde coşkuyla kutlandı.

        Cumhuriyet Meydanı‘nda önceki gün Cemil Çiçek’in TBMM Başkanı olmasını davullu, zurnalı halay çekerek kutlayan Yozgatlılar, bugün de aynı coşkuyu ve heyecanlı kutlamayı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ için yaptı. Aynı meydanda düzenlenen davullu, zurnalı kutlamalara Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, partililer ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Başer ve İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Bozdağ’ın Başbakan Yardımcısı olmasını vatandaşlarla halay çekerek kutladı.

        Belediye Başkanı Yusuf Başer, iki sevinci ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirterek, "Önceki gün Sayın Çiçek‘in TBMM başkanı olmasını kutladık ve bugün de Sayın Bozdağ’ın Başbakan Yardımcısı olmasını kutluyoruz. Bu görevlendirmeler, ilimiz ve ülkemiz adına gurur verici bir tablodur. Ayrıca Enerji Bakanı hemşerimiz Taner Yıldız’ın da bakanlığını yine koruması sevincimizi bir kez daha artırmıştır. Ben bu vesile ile bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

        AK Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz de Yozgat’ın gururu Çiçek’in TBMM Başkanı olmasının sevincinin Bozdağ’la ikiye katlandığını belirterek, "Şehrimizde önceki gün Sayın Cemil Çiçek’in TBMM Başkanı olmasının sevincini yaşarken, bu sevinç ve mutluluğumuz yine Yozgat’ımızın gururu Bekir Bozdağ’ın Başbakan Yardımcısı olarak yeni kabinede görev almasıyla daha da arttı. Ayrıca Enerji Bakanımız Taner Yıldız’ın da yine bakanlık görevini koruması bizleri oldukça sevindirdi. Bu sevinci tüm halkımızla birlikte yaşadık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yozgat’ı ve Yozgatlıları sevdiğini en güzel şekilde göstermiş oldu. İlimize, ülkemize hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.