Şeker Camii Ramazan Ayında İbadete Açılıyor

Ödemiş‘te Zafer Mahallesi Şehit Emeksiz Caddesi kıyısına Müftülük tarafından inşa ettirilen Şeker Camii‘nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 5 bin kişi kapasiteli caminin 721 metrekarelik zemin katı Ramazan ayı ile birlikte ibadete açılacak.

Şeker Camii Ramazan Ayında İbadete Açılıyor
Konuyla ilgili bilgi veren Ödemiş Müftüsü Hasan Ersöz, “İlçemiz zafer mahallesinde Ödemiş Müftülüğünce yaptırılmakta olan Şeker Camiinin kaba inşaatının tamamlanmasında son aşamaya gelindi. Camini 721 metrekare olan zemin katı Ramazan ayından itibaren ibadete açılacak ve inşaat tamamlanıncaya kadar zemin katta namaz kılınmaya devam edilecek.

Caminin küçük kubbelerinin inşası tamamlandı, büyük kubbenin inşasında ise kalıp çalışmaları devam ediyor. Tahmini olarak 1,5 aylık bir süre zarfında caminin büyük kubbesinin de betonu atılarak caminin kaba inşaatı tamamlanacak.Bugüne kadar caminin kaba inşaatı için tamamen halkımızın katkıları ile yaklaşık 1 Milyon Türk Lirası harcanmış olup inşaatın kalan kısmının tamamlanabilmesi için bu güne kadar harcanandan daha fazla paraya ihtiyaç duyuluyor” dedi.

Ersöz, Şeker camiinin inşaatına ve müftülüğün yürütmüş olduğu yurt, Kuran kursu gibi yerlere katkı yapan vatandaşlara teşekkür ederek, “Yardımların ve hayırların devam etmesini, Cenabı Allah‘ın kabullerin en güzeli ile kabul buyurmasını diliyor, yaklaşmakta olan Ramazan ayının da tüm halkımıza hayırlar, bereketler ve bolluklar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA