Mersin’De Başarılı Emniyet Mensupları Ödüllendirildi

Mersin’de suçla mücadele ve suçluların yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmalar nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki bazı personeller ödüllendirildi.

Mersin’de suçla mücadele ve suçluların yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmalar nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki bazı personeller ödüllendirildi.

        Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada , 12 Haziran seçimleri sırasında 214 kişinin sandık başında yakalanarak adli mercilere sevk edilmesinde üstün gayret gösteren Aranan Şahıslar Şube Müdürlüğündeki tüm görevliler ile Güneykent Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi karşısında kardeşlerden birini öldürüp diğerini bıçakla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli İ.Ö.’yü 2 gün sonra yakalayan Cinayet Büro’da görevli polis memurları Hüseyin Atayeter ile Ahmet Erçakır ödüllendirildi.

        Öte yandan Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Mağazalar Polis Merkezi Amirliği mıntıkasında bir kişiyi karpuz satma bahanesi ile 20 bin TL dolandıran ve kendisini Yılmaz olarak tanıtan kişinin yakalanmasına yönelik Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde görevli polis memuru Kasım Gürbüz’ün çalışmaları sonucu şüphelinin gerçek kimliği ve Tarsus ilçesinde bulunduğu yer tespit edildi. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince irtibata geçilerek şüpheli A.Y. ile yanında bulunan E.Ç. görevlilerce yakalandı. 2 şahsın da yapılan sorgulamalarında 4 ayrı dolandırıcılıktan arandığı tespit edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Başarılı polis memurlarının ailelerinin de katıldığı Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki törende hediye olarak birer çeyrek altın ile çeşitli hediyeler verildi.