Kocasinan Kapalı Semt Pazarı İnşaatına Başladı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilet Camikebir mahallesine yapılması planlanan 3 bin 200 metrekare kapalı semt pazarı inşaatına başladıklarını söyledi.

Kocasinan Kapalı Semt Pazarı İnşaatına Başladı
Başkan Bekir Yıldız, Erkilet Cami Kebir mahallesinin hızla gelişerek yoğun bir nüfusa sahip olduğunun altını çizdi. Yıldız, konuşmasında, “Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastanesi mahallemize yapıldı ve hasta kabulüne de başladı. Burada nüfus artışı devam ederken biz de bu nüfusa verdiğimiz hizmetin çeşidini artırıyoruz. Vatandaşımızın ve esnafımızın daha rahat şartlarda haftalık alış-verişlerini yapmaları için kapalı semt pazarı inşaatına başladık” dedi.

Erkilet Cami Kebir Kapalı Semt Pazarı’nın yapım çalışmalarının hızlı biçimde devam ettiğini vurgulayan Yıldız, “Yaklaşık 60 gün içinde 350 bin lira harcamayla güzel bir kapalı semt pazarı yapacağız. Çalışmalar çok hızlı biçimde devam ediyor. 3 bin 200 metrekare kapalı alanlı pazar yerinde vatandaşlarımıza hizmet verirken, stantlarda 126 esnafımıza da iş kapısı oluşturacağız. Erkilet Cami Kebir Kapalı Semt Pazarı’nda sebze, meyve, tuhafiye ve çeşitli esnaf grupları satış yapabilecek” diye bilgi verdi.

Kaynak: İHA