Kimse Yok Mu Balıkesir Şubesi Depremzedelere Gıda Ve Giyim Desteği Verdi

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, Kütahya‘nın Simav ilçesindeki depremzedelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek gıda ve giyim yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, Kütahya‘nın Simav ilçesindeki depremzedelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek gıda ve giyim yardımında bulundu. Şube Başkanı İbrahim Yavaşça, bölgeye yardımlara devam edeceklerini, depremin ilk günlerinde sıcak yemek de dağıttıklarını söyledi. Derneklerine ait çadırda depremzedelere sosyal ve psikolojik destek verildiğini belirten Yavaşça, "Depremin meydana geldiği 19 Mayıs 2011 tarihinde itibaren depremzedelerin yanında yer almaya devam ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz ve gönüllü ailelerimiz, komşu ilçemiz Simav‘da zarar gören vatandaşlarımıza giyim ve gıda yardımında bulundu. Balıkesir‘in duyarlı halkına ve esnaflarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Yaklaşan ramazan ayı ve bayramda da depremzedelerin yanında olacaklarını vurgulayan Kimse Yok Mu Derneği Şube Başkanı Yavaşça, hayırsever vatandaşların yardımlarını beklediklerinin altını çizdi. Deprem bölgesinde sosyal ve ticari hayatın tamamen durduğunu hatırlatan İbrahim Yavaşça, "Bu durumu gözönüne alarak Balıkesir‘deki duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Arzu ettikleri takdirde bizimle birlikte gelip yardımlarını bizzat depremzedelere teslim edebilirler." şeklinde konuştu.