Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç:

Yeni hükümette Gençlik ve Spor Bakanlığı‘na getirilen Suat Kılıç, futboldaki şike iddialarına ilişkin olarak, "Bu bir hukuk konusudur. Detaylarımıza vakıf olduğumuzda açıklama yaparız" dedi.

Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç:
Kılıç, bakan olarak isminin açıklanmasını ardından TBMM‘de tebrikleri kabul etti. Bir grup gazetecinin tebriklerini kabul eden Kılıç, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıç, AK Parti Grup Başkanvekilliği döneminde muhalefet partilerinin grup başkanvekilleriyle uyumlu çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Onların içerisinde konuşmadığım, küs olduğum hiç kimse yoktur" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın kabineyi açıklamasını AK Parti grup başkanvekilleriyle birlikte izlediğini anlatan Kılıç, isminin kabinede yer almasının ardından grup başkanvekilli arkadaşlarının kendini kutladığını söyledi. Kılıç, ilk kutlama telefonunun ise eşinden geldiğini söyledi. Bakan Suat Kılıç, gündemdeki şike iddialarıyla ilgili sorular üzerine, ‘‘Bu, bir hukuk konusudur. Detaylarına vakıf olduğumuzda, vakti zamanı geldiğinde açıklama yaparız‘‘ yanıtını verdi.

Başbakan Yardımcılığına getirilen Bekir Bozdağ da gazetecilerin kutlamalarını kabul ettikten sonra şu aşamada herhangi bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Kaynak: İHA