Edremit Belediye Meclisi Toplandı

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Edremit Belediye Meclisi Toplandı
Belediye ve Meclis Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu’nun başkanlığında toplanan grup, 5 ek ve 34 ana gündem maddesinin oylanması ile devam etti. ED-BEL Şirketi’nin yazılı talepleri ile başlayan toplantı, Edremit Akçay güzergahlarında taşımacılık yapan firmaların taşıma ücretlerinin meclis üyeleri tarafından oylandı. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü demirbaşında kayıtlı olan 2011 model, lastik tekerlekli yükleyici için “Kamu Yararına Tahsislidir” ibaresinin konulmasına karara veren meclis üyeleri, Edremit’i en iyi yere getirmeye çalıştıklarını tekrar vurguladılar. Bütün Meclis toplantılarında olduğu gibi Edremit’in sorunlarına değinip ve sorunların çözüm yolarına öneriler getiren Meclis Üyeleri Temmuz ayı meclisinde de aynı şekilde davrandılar. Trafik İhtisas Komisyonu’na havalesi yapılan talep yazılarının komisyon raporlarının da görüşüldüğü meclis toplantısında, Ağustos ayı meclis toplantısı meclis üyeleri tarafından oy birliği ile tatil olarak belirlendi.

Daha önceki meclis toplantılarında İmar Komisyonu’na havalesi yapılan ve plan tadilatı hazırlanan komisyon raporları teker teker incelenerek oylamaya sunuldu. Ek gündem maddeleri arasında yer alan Edremit’te bozulan yolların asfalt yapım ve onarımında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi çekilmesi ve tüm işlemleri yürütmek üzere Riyaset Makamı’na yetki verilmesi de bütün meclis üyeleri tarafından kabul gördü.

Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve bazı meclis üyelerinin görevli olarak yurt dışında bulunduklarından dolayı katılamadıkları meclis toplantısı, her zaman olduğu gibi Edremit’in geleceğinin en iyi şekilde olması için yapılan çalışmaların konuşulması ile son buldu.

Kaynak: İHA