Ece Banyo‘dan Alışkanlıkları Değiştirecek Bir Yenilik

Türkiye‘de ilk kez su tasarruflu yeni nesil klozet üreten Ece Banyo, alışkanlıkları değiştirecek yeni bir ürün geliştirdi.

"El değmeden temizlik" sloganı ile yola çıkan Ece Banyo geliştirdiği akıllı klozet sistemlerinde kişiye üstün konfor ve hijyen sağlıyor. Smart 770 ve Smart 660 adı altında iki değişik modelde üretilen akıllı klozet sistemleri kişiye özel ayarlanabilir fonksiyonları ve şık görünümü ile göz dolduruyor. Ece Banyo Üst Yönetim Temsilcisi Ahmet Çenesiz, her zaman Çorum insanına yenilikçi gelişmeler ile hizmet etmeyi hedeflediklerini söyledi. Ece Banyo‘nun akıllı klozet sistemlerini piyasaya süren ilk firma

olduğuna değinen Çenesiz, "Ece Banyo alışkanlıkları değiştirecek bir projeye imza tarak akıllı klozet sistemlerini geliştirdi" dedi.

Akıllı klozet sistemlerinin tanıtımını ise Ece banyo Üst Yönetim Temsilcisi Ömer Türker yaptı. Türker, akılı klozetin çalışma sistemi ve özellikleri hakkında bilgiler verdi.

Ece Banyo geliştirdiği akıllı klozet sistemi ile kişiye kusursuz bir hijyen imkanı sağlıyor. El değmeden temizlik fonksiyonu ile maksimum hijyen ve konfor sağlayan akıllı klozet sistemleri bayanlar için özel sprey açısıbulunuyor. Kişi istediği zaman sıcak su ile temizlenme imkanı dahi sunan akıllı klozet sistemleri sıcaklığı ayarlanabilir kurutma fanı ile hijyenik temizlik sunuyor. Kullanım esnasında oluşan kötü kokuları da emen akıllı klozet sistemlerinden Smart 770 her kullanımdan önce ve sonra

otomatik devreye girerek üstün hijyen sağlıyor.

Akıllı klozet sistemleri konfor özellikleri ile dikkat çekiyor. Kapak ısıtma fonksiyonu ile maksimum konfor sağlayan akıllı klozet sistemleri bunun yanı sıra da kan dolaşımını hızlandırarak tedavi desteği sağlayan basıncı ayarlanabilir su masajı ile kişiye üstün konfor sunuyor. Akıllı tuş ile tercih edilen kullanım fonksiyonlarının tek tuş ile tekrar uygulayabilen, yavaş kapanma fonksiyonu ile sıkışmaların engellenmesi ve sessizlik sağlayan akıllı klozet sistemleri gece aydınlatma fonksiyonu ile ışık

düğmesine basıldığı zaman etkinleşir ve ortam karardığı zaman otomatik olarak çalışıyor. Ayrıca kolay montaj ve aparatları ile ürünün kolaylıkla montajı ve sökülmesi sağlanıyor.

Akıllı klozet sistemleri düşük enerji ve otomatik koruma, kapak sensörü, filtre ve yardım tuşu ile çocuklar için evebeyin uyarı sinyali sağlayarak güvenli bir kullanım sağlıyor.

Kaynak: İHA