Başkan Tahmazoğlu‘na Şampiyondan Teşekkür

Bilek güreşinde Avrupa 4.‘sü olan Şahinbeyli sporcu Şakire Annaç, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu‘na teşkkür plaketi takdim etti.

Başkan Tahmazoğlu‘na Şampiyondan Teşekkür
09-16 Mayıs 2011 tarihlerinde Antalya‘da yapılan Avrupa Şampiyonası‘nda sol bilekte Avrupa 4.‘sü olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcusu Şakire Annaç, desteklerinden dolayı Başkan Tahmazoğlu‘nu makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ve Antrenör Ahmet Bozdemir‘in de bulunduğu ziyarette Şakire Annaç, Başkan Tahmazoğlu‘na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, daha büyük başarılar için mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

Sporda dünya ve Türkiye şampiyonları yetiştirdiklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Bilek güreşi sporcumuz Şakire Annaç örnek bir sporcumuzdur. Tüm engelli kardeşlerimize örnek olmak adına kardeşlerimizin evlerinde oturmak yerine sporda ve diğer alanlarda başarılar elde edilebileceğini gösteren bir kardeşimizdir. 16-17 Nisan 2011 tarihlerinde Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından Ankara‘da düzenlenen bilek güreşi şampiyonasında sol bilekte Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz başarısına başarı katmak için 09-16 Mayıs 2011 tarihlerinde Antalya‘da yapılan Avrupa Şampiyonasında Avrupa 4.‘sü oldu. Kendisini bu azminden ve kararlılığından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA