Altın Eşek Gülmece Ödülü "Geniş Aile"Ye

Konya‘nın Akşehir ilçesinde düzenlenen 52.

52. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri‘nin Altın Eşek Gülmece Ödülleri Akşehir Kültür Merkezi‘nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Bu yılki Temsili Nasreddin Hoca Altın Eşek Gülmece Ödülü Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Rasim Öztekin‘e verilirken, Akşehir halkının oyları ile belirlenen yılın komedi dizisi için verilecek Altın Eşek Gülmece Ödülü ise Geniş Aile dizisinin oldu. Akşehir Kültür Merkezi‘nde düzenlenen ödül törenine Geniş Aile Dizisi oyuncularından Rasim Öztekin, Mine

Şenhuy Teber, Bora Akkaş ve İlker Ayrık katıldı.

Tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin‘e Temsili Nasreddin Hoca Altın Eşek Gülmece Ödülü‘nü AK Parti Konya Milletvekili ve eski Akşehir Belediye Başkanı Mustafa Baloğlu verdi. Baloğlu, Öztekin‘e ödülünü verirken yaptığı konuşmada Rasim Öztekin‘in güler yüzü ve fiziği ile Nasreddin Hocalığa çok yakıştığını söyledi. Baloğlu, "Hep birlikte 52. defa yapılan etkinliklerde birlikteyiz. Rasim Öztekin‘e Bütün Akşehirliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

En iyi Komedi Dizisi Altın Eşek Gülmece Ödülü ise Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından Geniş Aile dizinde Cevahir‘in annesi rolünü oynayan Mine Şenhuy Teber‘e verildi. Başkan Oğul çok fazla dizi seyretmediğini ve tek izlediği dizinin Geniş Aile olduğunu belirterek, "Akşehir halkına Geniş Aile‘yi seçtiği için teşekkür ediyorum. Diziyi bir yıl daha sürdüreceklermiş çok sevindim. Dizi oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Mine Şenhuy Teber de en iyi komedi dizisi seçildikleri için Akşehirlilere teşekkür etti. Ödül töreni dizi oyuncularının tümüne plaket verilmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA