Ağabey Kılıç: Kardeşimden, Söz Verilen Stadları Bitirmesini Bekliyoruz

Kardeşi Suat Kılıç’ın bakan olması ardından ‘hayırlı olsun‘ dileklerinde bulunan Celal Kılıç, Başbakan Erdoğan’ın seçim meydanlarındaki stad sözlerinin biran önce yerine getirilmesini istedi.

Kardeşi Suat Kılıç’ın bakan olması ardından ‘hayırlı olsun‘ dileklerinde bulunan Celal Kılıç, Başbakan Erdoğan’ın seçim meydanlarındaki stad sözlerinin biran önce yerine getirilmesini istedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki 61. hükümette, Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapacak olan AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın annesi Elmas Kılıç ile ağabeyi Celal Kılıç, Cihan’a konuştu.

Samsun Özel 19 Mayıs Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın 66 yaşındaki böbrek hastası annesi Elmas Kılıç, oğlunun bakan oluşunu tedavi sırasında televizyondan izleyerek öğrendi. Yaklaşık 4 saat boyunca hastanede kalan anne Elmas Kılıç, tedavi sonrasında oğlunun bakan oluşuyla ilgili düşüncelerini Cihan’a anlattı. Başbakan Erdoğan’ı, “Allah onu başımızdan eksik etmesin." sözleriyle tebrik eden Elmas Kılıç, oğlunun bakan olmasına sevinemediğini söyledi.

“Allah hayırlı etsin. Bakan oluşunu televizyondan izledim. Hiçbir şey hissetmedim. Yani o kadar çok sevinmedim." diyen anne Kılıç, “Ben çocuğumun sağlığını istiyorum. Saçı beyazladı. Ne bileyim yorgun. O oraya gitmeseydi de Suat idi. Ben ona gönlünün muradını versin dedim. Allah da demek ki verdi. Ben zaten dün gece rüyasını gördüm. Elma bahçesi var idi. Koca koca elmalar ama başkasınındı bahçe. Demek ki bizimmiş bahçe. Çocuklarımın hepsinden mutluyum sadece ondan değil. Oğluma selamlarımı, sağlığını diliyorum. İşlerinde başarılar diliyorum. Her zaman da doğrularla beraber olmasını istiyorum." dedi.

Ağabey Celal Kılıç ise kardeşini tebrik ederek, şunları kaydetti: "Biz nasip olanı bekliyorduk. Nasip buymuş. Allah bunu nasip etti bize. Ülkemize, milletimize hizmetlerinin devamını diliyoruz. Hayırlı olsun. Gönlümüzden geçen bir bakanlık yoktu. Nasip dedik, ona inandık. Allah, yollarını açık etsin. Sayın Başbakan’ın seçimde Samsun’a ve diğer illere stad sözleri vardı. Kardeşimden de bu statları en kısa zamanda takipçisi olup bitirmesini bekliyoruz."