Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel düğününden çok özel görüntüler

21 yıllık eşinden iki hafta önce boşanan Ali Taran, önceki gün Bodrum'da Ayşe Özyılmazel'le evlendi. Ünlü reklamcı, havuz başında yapılan düğünde yeni eşini öpücüğe boğdu.

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel düğününden çok özel görüntüler
Ayşe Özyılmazel. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran düğünü. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran evlendi. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran düğün görüntüleri. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran düğün görüntüleri. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın ilk görüntüleri. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran nerede evlendi. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran düğün görüntüleri. En çok konuşulan Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran evlendi haberleri. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran düğünden özel görüntüler beyazgazete.com'da

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel düğününden çok özel görüntüler YILIN DÜĞÜNDEN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNLÜ reklamcı Ali Taran ile şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, önceki akşam Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen düğün töreniyle nikâh masasına oturdu. Göltürkbükü Beldesi’ndeki bir villada yapılan düğünde çiftin şahitliğini Hıncal Uluç ve Necati Akpınar yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz, Biricik Suden, Yalın gibi ünlü isimlerin de katıldığı düğün töreninde gelin ve damat gece boyunca sarmaş dolaştı.

Ne dingil yaşam!

Şahan Gökbakar, bir dönem aşk yaşadığı Ayşe Özyılmazel’in Ali Taran’la evleneceği haberlerinin ardından Twitter’a ilginç bir mesaj yazdı: “40’ından sonra azanı teneşir paklar lafını 60’ından sonra olarak değiştirmeli. Son Mohikan ve Mrs. Electra Complex! Bu ne saçma hayat, ne dingil yaşam!” Ünlü komedyen, daha sonra Özyılmazel’i hedef almadığını açıkladı: “Mesajlarımın hiç kimseyle alakası yoktur. Kimin kiminle evlendiği, çıktığı, seviştiği umurumda değildir. Birine laf etmek istesem, adını yazacak kadar yürekliyim.”

Eleştiri yağmuru

Kanser tedavisi gören 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanır boşanmaz Ayşe Özyılmazel’le nikâh masasına oturması, Ali Taran’ın eleştiri yağmuruna tutulmasına neden oldu. Yeşim Salkım, Twitter’daki sayfasına “Hep zor zamanda terk edermiş insanlar birbirlerini. Keşke tersi olsaydı”, Helin Avşar “Ben de Berlusconi ile evleniyorum, bu gündemi acil değiştirmeliyim”, Fulden Uras da “Tek düşündüğüm Selma Taran’ın hasta haliyle acıya nasıl dayanacağı” diye yazdı.

Mutlu son

Magazin dünyasının önemli isimlerinden Ali Taran, kendisinden 27 yaş küçük Ayşe Özyılmazel ile evlendi

Ünlü çift, Bodrum Türkbükü'ndeki bir malikanede düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. 59 yaşındaki Taran, nikahın kıyılmasının sonra kapıda bekleyen gazetecilere, eşini öperek görüntü verdi.


Adeta ünlü akınına uğrayan düğünde Ali Taran'ın nikah şahitliğini Hıncal Uluç'un, gelin Ayşe Özyılmazel'in nikah şahitliğini ise Necati Akpınar'ın yaptığı öğrenildi.


Bir çok ünlünün arka kapıdan kameralara görünmeden katıldığı törene şarkıcı Murat Boz ve sevgilisi Yeliz Sakıçoğlu ile ünlü manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da iştirak etti. Gelinin babası Neco'nun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

DÜĞÜNÜNÜ GAZETECİLER ORDUSU BASTI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düğün törenlerini yapacak olan Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel çiftinin düğün törenini gazeteci ordusu bastı.


Bodrum’un Göltürkbükü beldesinde Demir Aris Pekkan’ın villasının önünde bekleyen gazetecilere yoğun güvenlik önlemeleri alındı.

Reklamcı Ali Taran ve şarkıcı gazeteci Ayşe Özyılmazel'in yıldırım hızıyla başlayan aşkı, masal gibi bir düğünle ünlü çifti birleştirdi. Bodrum Türkbükü'nde çiftin yakın dostu Semiramis Pekkan'ın villasında gerçekleşen düğünde, Ayşe Özyılmazel nikah masasına babası Neco'nun kolunda yürüdü. Çiçeği burnunda gelin Ayşe Özyılmazel öyle heyecanlıydı ki, heyecandan gelin çiçeğini yanına almayı unuttu.

VE NİKAH MASASI...
Nikah masasına gelindiğinde şahit koltuğunda gazeteci-yazar Hıncal Uluç ve Necati Akpınar oturuyordu. Hıncal Uluç, "Ali ile Ayşe çok harika bir şey yapmışlar, Ayşe'nin babası Neco da çok şanslı, hazır şahit var, kızlarını evlendiriyor, ama üçüncüsünün evliliğinde ben şahitlik yapmayacağım" dedi. Çift, nikah masasında bekleyen Bodrum Belediyesi nikah memuru Ümmühan Yurt'a düşünmeden ?evet' dedi.

NECO İLE OYA AYNI KAREDE
Dört yıl önce boşanan ve o tarihten beri bir arada görüntülenmeyen, gelinin annesi Oya Germen ve babası Neco, kızlarının mutlu gününde, aynı karede poz verdi. Oya Germen ve Neco'nun mutluluğu konukların deyimiyle gözlerinden okunuyordu. Ali Taran, gelini için üzerinde kalp fotoğrafı bulunan bir bayrak getirdi. İmzaların atılmasının ardından nikah töreni konfetilerin fırlatılması ile sona erdi. Ali Taran'ın nikahta beyaz tişort, beyaz pantolon ve siyah ceket, Özyılmazel'in ise beyaz gelinlik giydiği görüldü.

ÜNLÜ DOSTLAR MUTLULUĞA KATILDI
Nikah saati, çiftin İstanbul'dan Bodrum'a koşan yakın dostlarının gelecekleri uçakların rötarları nedeniyle ertelendi. Ajda Pekkan ise uçak rötarı nedeniyle düğüne katılamadı. Düğünde hazır bulunan isimler ise Kıvanç Tatlıtuğ, Muraz Boz ve sevgilisi Yeliz Sakuçoğlu, Aslı Ekşioğlu, Yalın, Semiramis Pekkan oldu. Kıvanç Tatlıtuğ, gelini sıkı sıkı sarılarak kutlarken, sürekli dans eden Mazhar Alanson ile eşi Biricik Suden gecenin en eğlenen misafirlerinden oldu. Konuklar, kahkahaların eksik olmadığı bir gece geçirdi.

GELİN ÇİÇEĞİNİ ÇAPA YAKALADI
Heyecandan unutulan gelin çiçeği, ilerleyen dakikalarda sahibi Ayşe Özyılmazeli buldu. Gelinin, havaya fırlattığı çiçeği ise, İzzet Çapa yakaladı. Çiftin birliktelik haberi sadece 2 gün önce basına yansımış, bu beraberliğin nikah tarihi de o zaman duyulmuştu.Birlikteliği öğrenen basın mensupları, düğün için erken saatlerden itibaren Ali Taran'ın evinin önünde düğün karelerini görüntülemek için kamp kurdu.